Tuesday, 17 January 2012

Новинарско запросување во вестите на Сител

Во Дневникот на ТВ Сител, гледачите имаа можност да бидат сведоци на јавно запросување. Сосема изненадена, презентерката и уредничка на вестите Славица Арсова, беше јавно прашана дали сака да се омажи со новинарот Александар Спасовски.

No comments:

Post a Comment