Tuesday, 17 January 2012

Видео: И Швеѓаните право на тераса!


Видео кое веројатно нема да им се допадне само на некои од нашите квази експерти. Шведски навивачи, заедно со нашите среде Ниш ја пејат: ’Излези момче право на тераса!’ 

No comments:

Post a Comment